Oriflame környezetvédelem


NÖVÉNYI KIVONATOK, ÚJRAHASZNOSÍTÁS, ETIKUS MUNKAMORÁLAz Oriflame társadalmi és környezetvédelmi tevékenységében megnyilvánul az emberek és a természet iránti tisztelet, ami a vállalat müködésének mozgatórugója is. Az Oriflame egyike azon vállalatoknak, amelyek elsõként használtak növényi kivonatokat a bõrápolási termékek elõállításához. Az Oriflame törekszik a biológiailag lebomló összetevõk optimális felhasználására.
Az Oriflame mindig készen áll arra, hogy olyan összetevõket alkalmazzon termékeiben, melyek ártalmatlanok a fogyasztók egészségére, illetve a környezetre. Az Oriflame csomagolóanyagai újrahasznosíthatók, és törekednek a kisméretû csomagolásra így csökkentve a hulladék mennyiségét. Az Oriflame olyan szigorú etikai és erkölcsi elveket vall, amelyek a vállalat mûködésének minden területén is megnyilvánulnak. A receptúráknak és gyártási folyamatoknak is nagyon szigorú minõségi normáknak és etikai elõírásoknak kell megfelelniük. Az Oriflame-nek jelenleg 5 kozmetikai gyára van: Lengyelországban, Svédországban, Indiában, Kínában és Oroszországban. Valamennyi gyártó egység és alvállalkozó az adott ország nemzeti jogrendjének és szabályzatainak szigorú betartásával müködik. (pl.munkaügyi szabályzat, a környezettudatos termelés, valamint az egészségügyi és biztonsági elöírások). A víz megóvása kiemelt fontosságú az Oriflame környezetvédelmi politikájában annak érdekében, hogy csökkentse a vízfogyasztást fejlett technikai berendezéseket alkalmaz és törekszik arra, hogy minimálisra szorítsa vissza a vízszennyezést.
Az Oriflame kiemelt figyelmet fordít olyan társadalmi és etikai kérdésekre is, mint például a gyermekmunka, az etnikai elõítéletek és a kulturális különbségek. Elkötelezetten segíti a gyermekeket, és szociális programok keretében támogatja a fiatal nõk tanulását.


KOZMETIKUMOK ÁLLATKÍSÉRLETEK NÉLKÜLAz Oriflame a termékfejlesztés folyamán soha nem tesztelte a termékeket, vagy összetevőket állatokon és a jövőben sem teszi ezt. Ez a döntés az 1967-es alapítása óta van érvényben.Vissza

ÉREZZE MAGÁT JÓL ÉS KERESSEN PÉNZT A WELLNESS BY ORIFLAME-MEL

Jelentkezzen Wellness tanácsadónak!

Fontos Önnek a saját, a családja, és környezetének az egészsége? A Wellness by Oriflame-mel csökkentheti és megtarthatja testsúlyát, jobban nézhet ki, javíthat közérzetén és egészségén és másoknak is segíthet.

Lapozza fel a Wellness by Oriflame katalógust!

A Wellness by Oriflame étrendkiegészítő termékekeket több mint 8 év kutatási munka eredményeként hozták létre. Az Wellness katalógusban megtalálható termékek hozzásegíthetik Önt és családját egy egészségesebb, teljes élethez. A táplálékkiegészítő termékeink a legmagasabb biztonsági és minőségi követelményeknek felelnek meg és a svédországi Igelosa-ban található Egészséges Életmód Kutatóközpontban kerültek kifejlesztésre.

Az Oriflame termékek különlegessége


Nincs még Oriflame tagsági kódja?

Kattintson a képre, és regisztráljon itt!
Megosztás