Oriflame gyermekalapítvány


ORIFLAME WORLD CHILDHOOD FOUNDATIONAz Oriflame a WORLD CHILDHOOD FOUNDATION - www.childhood-usa.org - a Világ Gyermekeiért Alapítvány társalapítója, és világszerte számos jótékonysági kezdeményezést támogat. Az alapítványt Őfelsége Szilvia svéd királynõ alapította 1999-ben az Oriflame-mel, mint társalapítóval (Af Jochnick Alapítvány) együttműködve. Az alapítvány filozófiája: a gyermekeknek joguk van a boldog gyermekkorhoz, biztonsághoz, a játékhoz, a szociális és szellemi fejlõdéshez. A szervezet müködésével a világ legrászorultabb gyermekeinek is tud segítséget nyújtani különbözö jótékonysági kezdeményezéseken keresztül: az utcagyerekeknek, a szexuálisan bántalmazottakat és az intézetben nevelkedõ gyermekekeknek is.

ThankYou by Childhood kampányÖn is segíthet!
Minden egyes Tenderly Promise Eau de Toilette árából az Oriflame 0.75 eurót továbbít a Világ Gyermekei Alapítvány részére. Célunk, hogy az illat segítségével több mint 1 millió eurót gyűjtsünk össze a nehéz sorsú gyermekek megsegítésére.

Vissza

ÉREZZE MAGÁT JÓL ÉS KERESSEN PÉNZT A WELLNESS BY ORIFLAME-MEL

Jelentkezzen Wellness tanácsadónak!

Fontos Önnek a saját, a családja, és környezetének az egészsége? A Wellness by Oriflame-mel csökkentheti és megtarthatja testsúlyát, jobban nézhet ki, javíthat közérzetén és egészségén és másoknak is segíthet.

Lapozza fel a Wellness by Oriflame katalógust!

A Wellness by Oriflame étrendkiegészítő termékekeket több mint 8 év kutatási munka eredményeként hozták létre. Az Wellness katalógusban megtalálható termékek hozzásegíthetik Önt és családját egy egészségesebb, teljes élethez. A táplálékkiegészítő termékeink a legmagasabb biztonsági és minőségi követelményeknek felelnek meg és a svédországi Igelosa-ban található Egészséges Életmód Kutatóközpontban kerültek kifejlesztésre.

Világ Gyermekeiért alapítvány


Nincs még Oriflame tagsági kódja?

Kattintson a képre, és regisztráljon itt!
Megosztás