Rendelések költségei, fizetési módok

Rendeléseknél elõforduló plusz költségek
-Új tagoknak első rendelésnél egyszeri regisztrációs díj: 999ft
-Adminisztrációs díj: 100 BP alatti vásárlás esetán 299 Ft fizetendõ. Új szépségtanácsadóknak, min.100bp elsõ rendelés leadása esetén és a Start program idõtartama alatt elengedik. Régebbi tagoknak, és akik nem Start programmal kezdenek abban az esetben, ha összesítve egy rendelésben adják le a 100 BP-t, a további rendelésekre az adott katalógus idõszak alatt már nem kell ezt a díjat fizetni. Érdemes a katalógus idõszak elején már összegyûjteni a 100 BP rendelést, így egész idõszak alatt, már nem lesz ilyen költség.
-Szállítási díj - 399ft (postaköltség nincs!): Minden 150 BP alatti rendelésnél fizetendõ, súlytól függetlenül mindig ugyanennyi a díj.

Rendelés kifizetési lehetõségek:
-Fizetés átvételkor készpénzben - (Új belépõnek az elsõ katalógus idõszakban csak készpénzes rendelésre van lehetõsége, azaz a csomagot átvételkor azonnal ki kell fizetn!)
-Csekkes fizetés (Lásd. a Hitelszabályzatban foglaltak szerint, ha már van tagságod kérj információt attól a személytől akihez csatlakoztál!)
-Bankkártyás fizetés - interneten leadott rendeléseket, rendelés leadásnál azonnal internetes fizetésre alkalmas bankkártyával is lehet fizetni. Figyelem, fontos tudnivaló bankkártyás fizetéseknél!!
*A bankkártyás fizetési lehetõség már nem csak rendelés leadásoknál közvetlen elérhetõ, régebbi rendelést is ki lehet így egyenlíteni!
*A Fizetendõ összeg mindig az elmentett rendelés teljes összege, részösszeget nem lehet bankkártyával fizetni!
*Amennyiben a bank visszautasítja az elindított bankkártyás tranzakciót, számla nem készül a rendelésrõl, és az elindított rendelés törlõdik!
*Amennyiben már lejárt tartozást fizet ki utólag bankkártyával plusz költséget számolnak fel!


Vissza